[pic=5_1251613722.jpg][pic=5_1251613691.jpg][pic=5_1251613662.jpg][pic=5_1251613639.jpg]SKS Herentals heeft zijn rentree in tweede provinciale B niet gemist. Tegen Branddonk haalden de jongens van Jos Van Peel een oververdiend punt binnen. Het grootste deel van de wedstrijd stond de thuisploeg nochtans met tien. Maar de thuisploeg toonde vooral na de rust heel wat wilskracht en karakter. In de eerste helft toonden beide ploegen zich aan mekaar gewaagd. Hakkens kreeg bij Branddonk een prima kans maar doelman Tom Janssens bewees zijn grote klasse. Even daarna was er een goede kans voor Marc Van Grieken maar hij kon net niet bij de bal. Branddonk ging sneller spelen en SKS kreeg het moeilijk. Gelukkig ging de bezoekende storm snel liggen. Twee cruciale fases en de scheidsrechter deden toen de wedstrijd kantelen. Toen Jef Peeters enkele seconden voor een bal ging staan kreeg hij geel. Even later werd Peeters geduwd en in het geharrewar dat daarop volgde kreeg hij opnieuw geel. Pijnlijk zo net voor de rust. Een minuut later ontsnapte de thuisploeg aan strafschop toen een bezoekende aanvaller in de grote rechthoek onderuit werd gehaald. De thuisploeg met tien en nog een ganse tweede helft voor de boeg. Het beloofde moeilijk te worden. En het werd ook moeilijk. Hakkens werd in de 47' foutief gestuit door doelman Janssens. De strafschop werd omgezet door Soffers. Even later verhinderde Tom Janssens de 0-2. De thuisploeg knokte zich opnieuw in de wedstrijd. Op vrijschop van Sels werd het (via Hans Laeremans- geraakt met de broek) oververdiend 1-1. Even later werd de ingevallen Sukmuang neergehaald en strafschop voor SKS. Sukmuang die in de voorbereiding er twee had omgezet trapte nu slap binnen het bereik van de doelman. Het bleef 1-1.